Cotton pompon / Decoraties

Cotton Pompon hangers van Vivant gemaakt uit effen katoen. Leuke feestversiering uit de decoratie collectie van Vivant.

De feestelijke katoenen Pompons (art. 1043) zijn verkrijgbaar in een set van 6 kleine pompons en in een losse grotere maat van 8 cm. Beide maten met een koord eraan om de pompons op te hangen of aan een cadeautje te binden.

Deze handgemaakte pompons worden door groothandel en retail branche vaak samen met bijpassende 100% katoenen producten van Vivant ingekocht. Vaak als originele toevoeging aan hun assortiment van feestartikelen. Leuk als tag aan een verjaardagsgeschenk of kerstcadeau. Ook aan vazen potten en cadeaus zijn deze ornamenten mooi te combineren met ons Vivant lint en andere decoraties.

Deze 8 cm pompons zijn er in 2 kleuren. In rode pompons en in een ecru variant. Naast deze pompons zijn er ook kleinere pompons en lurex varianten verkrijgbaar. Pompoms zijn onderdeel van een thema van artikelen gemaakt uit cotton koord van Vivant. Zo is er ook een cotton pompon garland voorhanden en een cottton pompon ornament en katoenen tassels. De grote pompon heeft een diameter van 8 cm en is inclusief hengsel 14 cm lang.

Pin It on Pinterest

Share This