Cotton lurex twist / Koorden

Cotton lurex twist cord: een dun getwijnd lurex koord van zuiver katoen met lurex accenten voor professioneel en hobby gebruik. Cotton lurex twist cord is een natuurlijk touw uit de Basic koorden collectie van Vivant.

Cotton lurex twist cord (art. 1050) wordt breed verkocht binnen alle segmenten binnen de retail en vak groothandel. Dit luxe touw bestaat uit zuiver katoen met lurex en wordt vaak gebruikt in hobbysector en verpakkingsindustrie. Dit veelzijdig glimmend koordje is praktisch overal voor te gebruiken. Om cadeautjes in te pakken, armbandjes van te knopen, geschenkverpakkingen te sluiten of als afbindkoord. Als accent over een lint of meermaals gewikkeld om een mooi cadeaupapier maakt u een geschenk nog specialer.

Cotton twist cord is een succesvol verkoopartikel van Vivant. De prijs is zeer gunstig. U kunt kiezen uit een kleurlijn van 14 kleuren, steeds verwerkt met goud zilver of koperen lurex. De 2 mm opmaak in kleine 50 meter spoelen met kraftpapieren tube zijn mooi om te zien.Ā De keuze voor een konische kraftpapier spoel als opmaak voor de 300 meter zorgt voor een authentieke uitstraling van het koord.

Pin It on Pinterest

Share This