Cotton jute tafelloper / Tafellopers, stoffen & banners

Cotton jute: Deze tijdloze tafelloper van Vivant past in vrijwel alle interieurstijlen. Effen basis lopers en fabric voor diverse decoratieve en praktische toepassingen.

De Cotton jute runner (art. 1333) is een dicht geweven tafelloper uit 70% katoen. De loper heeft een gesneden rand en geen print. Wel is de structuur van de katoenvezel bij de meeste kleuren nog zichtbaar. Deze effen basic deco runner kan gebruikt worden als eenvoudige tafelaankleding maar ook als ondergrond dienen om een meer uitgesproken tafellint of smallere loper overheen te leggen. Het is een basisloper voor allerlei inrichtingsstijlen, van Bohemian, Scandinavisch, Oosters tot retro. U kunt deze loper gebruiken als onderlegger maar ook als basis etalagemateriaal.Ook mede door de brede kleurlijn is dit een favoriet bij vakgroothandel en retail branche. De lopers zijn ook zeker interessant voor Horeca ketens, hotels en lunchrooms. Ze zijn zelfs op maat te snijden / knippen doordat er polyester in de stof is verwerkt.

De prijs van de Cotton jute lopers en fabric is zeer scherp. De Cotton jute is in 10 prachttige kleuren verkrijgbaar. De tafelloper (op rol) heeft een breedte van 36 centimeter bij 5 meter. Cotton jute stof is in 144 centimeter breedte op een lengte van 3 meter en 10 meter verkrijgbaar.

Pin It on Pinterest

Share This