Cotton heart box / Tasjes en doosjes

Cotton heart box is een geschenkdoosje met katoen look in twee maten. Door er nog een leuk lintje aan toe te voegen maak je dit doosje tot een originele valentijnsverpakking of dank-doosje.

De Cotton Heart Box (art. 1361D) wordt door klanten in de cosmetica- en door juweliers veel gebruikt als verpakking. Deze doosjes zijn geschikt om bijvoorbeeld een sieraad in te verpakken of andere kleine cadeautjes. Hoewel deze hartvormige box in de meeste gevallen als verpakkingsdoosje wordt gebruikt bewaart men dit doosje na gebruik vaak als opbergdoosje of als decoratie box voor bij de kaptafel bad- of woonkamer. In de periode voorafgaand aan Valentijn worden deze hartendoosjes ook dikwijls gebruikt als decoratiemateriaal in de etalage.

Dit hartvormige doosje is een canvas doosje met een uitstraling van katoen in de kleuren: roze, blauw, wit of zand/ beige. In deze serie zijn ook cilindervormige en kubusvormige doosjes verkrijgbaar. De afmeting van dit hartendoosje is ongeveer 6,5 x 6 cm met een diepte van 4,5 cm.

Pin It on Pinterest

Share This