Cotton Christmas flatbag / Tasjes en doosjes

De Cotton christmas flatbag is een geschenktasje speciaal voor kerstmis uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. In deze katoenen buideltjes kunt u kleine cadeaus verpakken.

Cotton christmas flat bags (art. 2328F) zijn 100% katoenen kadotasjes die door onze klanten binnen retail branche en vak groothandel vaak verkocht worden als decoratief kerstzakje. De Cotton Christmas flatbag is een dichtgeweven cotton tasje met opgestikt katoenen tag met de kerstboodschap “Merry Christmas”. Door de dichte weving blijft uw presentje een verrassing. Zeer geschikt voor het verpakken van sieraden en andere kleine kerstgeschenken. Rond de kerstperiode kunt u uw interieur in kerststemming brengen door het te gebruiken als geurzakje. Bijvoorbeeld gevuld met kaneel gedroogde sinaasappel en kruidnagel.

De Cotton Christmas flatbag is er in in twee maten. Het kleine kerstzakje is er in 12 cm bij 9 cm. Het grootste kersttasje heeft een afmeting van 17 cm bij 12 cm. Deze katoenen zakjes zijn er in naturel met rode tekst of gouden tekst. Voor onze Duitstalige klanten is er ook nog de Cotton weihnachten flatbag (art. 2329F).

Pin It on Pinterest

Share This