Cotton Christmas flatbag / Tasjes en doosjes

De Cotton christmas flatbags zijn cadeautasjes speciaal voor kerstmis uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. In deze katoenen buideltjes kunt u kleine cadeaus verpakken.

Cotton Christmas flatbags (art. 2328F) zijn 100% katoenen kadotasjes die door onze klanten binnen retail branche en vak groothandel vaak verkocht worden als decoratief kersttasje. De Cotton Christmas flatbag is een dichtgeweven cotton zakje met opgestikt katoenen lintje met de kersttekst “Merry Christmas”. Door de dichte weving blijft uw cadeau een verrassing. Zeer geschikt voor het inpakken van sieraden en andere kleine kerstcadeaus. Rond de kerstperiode kunt u uw interieur in kerststemming brengen door het te gebruiken als geurzakje. Bijvoorbeeld gevuld met kaneel gedroogde sinaasappel en kruidnagel.

De Cotton Christmas flatbag is er in in twee maten. Het kleine kerstzakje is er in 12 cm bij 9 cm. Het grootste kersttasje heeft een afmeting van 17 cm bij 12 cm. Deze katoenen zakjes zijn er in naturel met rode tekst of gouden tekst. Voor onze Duitstalige klanten is er ook nog de Cotton Weihnachten flatbag (art. 2329F).

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest