New Coated silk / Vivant natuurpapier

New Coated silk paper is een favoriet artikel binnen de bloemenwereld. Dit komt onder andere door de kwaliteit en de brede kleurlijn. Het is een prachtig basisartikel uit de papiercollectie van Vivant.

Vivant’s Coated silk papier (art. 3701) is een gelamineerd vloeipapier waarin de vezels van de moerbeiboom goed zichtbaar zijn. De basis van dit zijdepapier is afkomstig van de snelgroeiende scheuten van de moerbeiboom en wordt geproduceerd op traditionele en duurzame wijze. Door de waterproof laminatie is het papier geschikt voor de bloemenindustrie. Het geschenkpapier wordt gebruikt in tuincentra en door bloemisten. Bijvoorbeeld als een papieren wrap om boeketten of verwerkt in een bloemstuk. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden als inlegvel in luxe kledingdozen voor stropdassen en cosmetica.

Natuurlijke kleuren zoals ecru en taupe tot fleurige felle tonen zoals citroengeel en pink, dit papier is er in een grote kleurlijn van wel 15 kleuren. De vellen gecoat zijdepapier hebben een afmeting van 70 x 50 cm.

Pin It on Pinterest

Share This