Carat tafelloper is een cotton jute” runner met patroon van gouden of zilveren flakes in folieprint. Deze stijlvolle universele tafelloper van Vivant past zowel in een modern interieur als op een mooi gedekte tafel tijdens kerstmis.

De Carat loper (art. 5023) komt voort uit het succesvolle papier thema “Carat” van papieren tasjes doosjes en vellen handgemaakt papier. De loper met katoen look heeft een gesneden rand en een print van gouden of zilveren snippers folie die lijkt op bladgoud. Deze tafelloper geeft elke feesttafel cachet. Deze loper is door zijn chique tijdloze karakter een hardloper bij onze klanten binnen groothandel en retail branche. Mooi als kerstloper maar ook in elk stijlvol hedendaags interieur. U kunt deze loper gebruiken als tafeltextiel maar ook voor te stellen als banner in vitrine van een juwelier of etalage van chocolatier of warenhuis.

Als u de Carat stijl verder wilt doorvoeren in uw inrichting of winkel mixt u Carat deco runner met het Carat lint gemaakt van prachtige matte organza met Carat patroon. Carat lint is zeer geschikt om prachtige strikken of pompons van te knopen. De Carat loper is beschikbaar in 5 kleuren van een natuurlijke ecru basis met goud, kerstrood en trendy nude of groen met goud en dan nog de zwart met zilveren variant. De runner heeft een breedte van 28 centimeter bij 3 meter.

Pin It on Pinterest

Share This