Carat paper gift bag/ Tasjes & doosjes

Carat paper gift bags zijn luxe cadeautasjes uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. Deze stijlvolle papieren draagzak maakt uw geschenk nog specialer.

Carat paper gift bag (art. 0122B) is een geschenktas die door het non-figuratieve design inzetbaar is in vrijwel alle segmenten van de retail branche en in warenhuizen. De Carat gift bag is gemaakt van kraft papier met een print van gouden schilfers in folieprint. Het patroon van deze gouden flakes geven deze papieren tas een sprankelende uitstraling. De Carat paper gift bags worden gebruikt als kadotasjes voor verjaardagscadeaus, kerstgeschenken. Ook een mooie draagtas voor sieradendoosjes en cosmeticaverpakkingen. Om uw verpakking helemaal af te maken kunt u een organza zakje in bijpassende kleur toevoegen voor een extra luxe uitstraling van uw geschenk.

De Carat gift bag is er in bruin kraftpapier met goud folieprint in twee maten. De kleine tas heeft een maat van 12 cm bij 12 cm en diepte van 8 cm. De grote tas heeft een afmeting 20 cm bij 20 cm en diepte van 10 cm.

De Carat gift bag is onderdeel van het Carat papier thema waaronder kraftpapieren cone bags, carat enveloppen en vierkante bloementasjes. Naast het carat papier thema is er ook nog Carat lint en de Carat deco loper om het thema compleet te maken.

Pin It on Pinterest

Share This