Carat paper flower bag / Tasjes en doosjes

Carat paper flower bag is een item uit het Carat papier thema van Vivant. De vierkante bloementas met laminatie en gouden print als verrassende bloemverpakking of geschenkzak.

Carat paper flower bags (art. 0122B) zijn vierkante papieren tasjes die net als de uni variant, door vak groothandel en de bloemistensector als een dankbaar verpakkingsartikel worden gezien. De Carat flower bag is gemaakt van kraft papier met een waterproof coating aan de binnenkant. De gouden snippers in goudfolie doen denken aan bladgoud. Het patroon van deze gouden vlokjes heeft een stijlvolle en uitstraling en kan als all-year geschenkverpakking worden ingezet. De Carat paper flower bags worden voornamelijk gebruikt als cadeautasjes voor kleine boeketten, biedermeiers en kamerplantjes. Naast plantentassen zijn deze zakjes natuurlijk ook geschikt als cosmeticaverpakking en als draagtas voor bonbondoosjes.

De Carat flower bag is er in bruin kraftpapier met goud print in twee maten. De kleinste maat is 10.5 cm bij 10,5 cm bij 10.5 cm. De grootste tas is 13 cm x 13 cm x 13 cm. De Carat flower bag is onderdeel van het Carat papier thema waaronder kraftpapieren geschenktasjes, Carat enveloppen en Carat cone bags. Naast het carat papier thema is er ook nog Carat lint en de Carat tafelloper om het thema compleet te maken

Pin It on Pinterest

Share This