Carat paper cone bag / Tasjes en doosjes

Carat paper cone bag is een variant op de uni Cone bag uit de Tassen & Doosjes collectie van Vivant. De papieren bag met gouden print als verrassende bloemverpakking of geschenkzak.

Carat paper cone bag (art. 0122K) is een puntzak die, net als de effen variant, door groothandel en retail branche groot wordt ingekocht. De Carat cone bag is gemaakt van kraft papier gedraaid in een konische vorm en heeft aan de binnenzijde een waterproof laminatie. De gouden vlokken in folieprint doen denken aan bladgoud. Het patroon van deze gouden snippers heeft een luxe en feestelijke uitstraling. De Carat paper cone bag wordt voornamelijk gebruikt als cadeauverpakking voor kleine boeketjes binnen de retail branche. De Vivant Voile cornet bags passen mooi in deze Carat cone bags. Ze kunnen zo als stijlvolle snoepzak gebruikt worden of gevuld worden met cosmetica. Ook attractief als originele chocoladeverpakking.

De Carat cone bag is er in bruin kraftpapier met goud print in twee maten. De grootste maat is diameter 10.5 cm bij een lengte van 29 cm. De kleine cone heeft een diameter van 8 cm en een lengte van 22 cm. De Carat Cone bag is onderdeel van het Carat papier thema waaronder kraftpapieren geschenktasjes, carat enveloppen en vierkante bloementasjes. Naast het carat papier thema is er ook nog Carat lint en de Carat deco runner om het thema compleet te maken.

Pin It on Pinterest

Share This