Carat lint / Linten

Carat lint is een mat organza lint met patroon van gouden of zilveren flakes in folieprint. Dit stijlvolle universele lint van Vivant past zowel in een modern interieur als op een mooi gedekte tafel tijdens kerstmis.

Het Carat lint (art. 5023) is samen met de cotton jute tafellopers en de tasjes, doosjes en vellen handgemaakt papier van Carat, een succesvol thema. Het lint uit matte organza met geweven rand en een print van gouden of zilveren snippers is door zijn chique tijdloze karakter een hardloper bij onze klanten binnen groothandel en retail. Mooi als kerstlint maar ook prachtig als additie in elk stijlvol hedendaags interieur. U ziet dit lint vaak terug bij de juwelier, cosmetica zaken, chocolatiers of in het warenhuis.

Als u de Carat stijl verder wilt doorvoeren in uw inrichting of winkel mixt u Carat deco runner met het Carat lint en papieren Carat artikelen. Carat lint is zeer geschikt om prachtige strikken of pompons van te knopen. Het Carat lint is beschikbaar in 8 kleuren met goud of zilveren folieprint. De linten zijn verkrijgbaar in twee maten. In 25 mm en 38 mm en er zit 15 meter op een rol.

Pin It on Pinterest

Share This