Blauwe cotton square box / Tasjes en doosjes

Deze blauwe cotton square box is een klein vierkant geschenkdoosje met katoen look. Met een leuk koordje of cadeaulintje er om heen  maak je van dit basic doosje een originele verpakking.

Deze Cotton square box (art. 1362D) wordt door klanten met een gift shop, juwelier en drogist veel gebruikt als verpakking. Deze doosjes zijn geschikt om kleine cosmetica artikelen of juwelen in te verpakken of andere kleine cadeautjes zoals doopgeschenken. Hoewel dit kubus doosje in de meeste gevallen als verpakkingsdoosje wordt gebruikt bewaart men dit doosje na gebruik vaak als opbergdoosje of als decoratie artikel voor in huis.  Deze doosjes worden door chocolatiers ook gebruikt als decoratiemateriaal in de etalage voor bijvoorbeeld doopsuikers.

Deze blauwe vierkante box is een canvas doosje met een uitstraling van katoen. Hij is ook verkrijgbaar in de kleuren: roze, wit of zand/ beige. In deze serie zijn ook cilindervormige en hartvormige doosjes verkrijgbaar. De afmeting van dit vierkante doosje is ongeveer 5 x 5 cm met een diepte van 4,5 cm.

Pin It on Pinterest

Share This