Beauyante tafelloper/ Tafellopers, stoffen & banners

Beauyante Tafelloper: new palette tafelloper met champagne of goud glitter bladpatroon. Deze tafelloper is een onderdeel uit het Majestic Modernity najaarsthema van Vivant.

Het golvende lijnenspel van de Beauyante tafelloper (art. 5388) is geïnspireerd op bladerachtige structuren. Het plantachtig glimmende dessin is uitgesproken en heeft een sprookjesachtige uitstraling doordat het is uitgevoerd in glitterprint. Deze runner wordt in groothandels en retail vooral verkocht als glitter kerstloper, in creme als stijlvolle bruiloftsaankleding en als luxe tafelaankleding. Door de  De new palette ondergrond semi-transparant. Door de runner over een ander tafeltextiel of bredere tone in tone loper te leggen zorgt u voor een mooi gelaagd effect. U kunt zowel de loper als de Beauyante banner gebruiken als rijke etalage achtergrond of stijlvolle wanddecoratie voor een raam of muur in huis.

Voor een complete tafelpresentatie combineert u de table runner met het bijpassende Beauyante lint. Bijvoorbeeld als sprankelende strik in de kerstboom, in een kerststuk op tafel of rond servetten. De Beauyante deco loper is er in drie kleuren, crème met champagne glitterprint en donkergroene new palette met gouden glitter. De runner is er in 28 centimeter op rol van 3 meter. De banner heeft een afmeting van 70 centimeter bij 2,5 meter. De banner is afgewerkt met 4 centimeter tunnel aan boven en onderzijde zodat deze makkelijk op te hangen is.

Pin It on Pinterest

Share This