Beauyante lint / Linten

Beauyante lint is een organza glitterlint met floraal patroon van gouden bladeren. Dit stijlvolle lint van Vivant past erg goed bij een mooi gedekte tafel tijdens de feestdagen.

Het Beauyante lint (art. 5388) uit organza met geweven rand en een print van gouden bladstructuren. Het is door zijn chique karakter een hardloper bij onze klanten binnen groothandel en retail. Mooi als kerstlint, maar het lint is in de kleur crème ook zeer geschikt als bruiloftslint. Beauyante lint is perfect voor het inpakken van uw kerstcadeautjes en voor het maken van mooie pompon-bows.

Als u de Beauyante stijl verder wilt doorvoeren binnen uw winkelinrichting dan kunt het mixen met de Beauyante deco runner en de Beauyante deco banner. Het Beauyante lint is beschikbaar in 3 kleuren, rood, groen en creme. Allemaal met gouden glitterprint. De linten zijn verkrijgbaar in 25 mm. Er zit 10 meter op een rol.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest