Baby blocks lint / Linten

 

Baby lint Baby blocks is bedrukt met gouden letter blokjes met baby boy of baby girl print op 12mm roze of groene texture.

Baby blocks is een stoer babylint met gouden letterblokjes in roze of groen. Feestelijk aan een bedankje tijdens een doopfeest of als versiering tijdens een babyshower.

Het Baby blocks lint (art. 4581) wordt als newborn lint aan bedankjes tijdens doopfeesten gebruikt, als versiering van kleine baby cadeautjes en als versiering tijdens babyshowers of babyborrels. Ook wordt dit lint door babyspeciaalzaken aangekocht om hun artikelen mee te verpakken. Het is een trendy babylint met gouden blokjes (blokkendoos) waarbij de letters baby girl of baby boy in de blokken worden uitgespaard.

Het lint is verkrijgbaar in marble-rose en sage green met respectievelijk de jongens of meisjestekst. Dit babylintje heeft een Texture basis met goud print met een dun geweven randje. ‘Baby blocks’ is er in 12 millimeter breed op rollen van 15 meter.

Verwante artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Pin It on Pinterest