Vacature Commercieel medewerker m/v

Voor de afdeling verkoop zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Iemand waarbij overtuigingskracht, klant- en servicegerichtheid in het bloed zit en graag samen met ons wil meewerken aan de verdere groei van ons bedrijf.

COMMERCIEEL MEDEWERKER  M/V

Waarom is dit een leuke baan?

Het betreft een zeer afwisselende functie waarbij de kandidaat een “aanpak-mentaliteit” moet hebben want bij Vivant is geen dag hetzelfde. Je bouwt aan én onderhoudt een goede relatie met onze klanten, agenten en accountmanagers. Met de klanten in het toegewezen gebied en je collega’s van de buitendienst ben je dagelijks in contact. Je stelt offertes op en verzorgt de follow-up ervan, voert orders in, bewaakt de afgesproken levertijden en legt administratief alles nauwkeurig vast. Je brieft hierbij o.a. de sourcing- of designafdeling, overlegt met de inkoopafdeling tot aan de uitlevering van het eindproduct. Uiteraard weet je het overzicht te bewaren en grijp je op tijd in en stuurt bij wanneer dat nodig is. Om meer uit onze klanten te behalen behoort ook het zelfstandig of in teamverband organiseren van commerciële acties tot de werkzaamheden. 

Je signaleert klantbehoeften, klachten, knelpunten en initieert verbeterpunten daar waar nodig in de verkoop- en orderprocessen. Je stelt van nature hoge eisen aan je werk en neemt verantwoordelijkheid en bent een natuurlijke probleemoplosser. Je bent eerlijk en transparant in je manier van communiceren, beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Je bent effectief, pragmatisch en zoekt positief de verbinding met je klanten, collega’s en leidinggevende. Je beschikt over de nodige kennis van, of hebt ervaring met, lifestyle- en/of decoratieproducten. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de Sales Manager.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denk niveau;
  • 2 à 3 jaar (verkoop)ervaring in een vergelijkbare (B2B) functie;
  • Je bent een echte regelaar, geeft de beste service, gaat voor kwaliteit en hebt een goed gevoel voor commercie en haalbaarheid.
  • Affiniteit met creatieve processen en design;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels. Duits is een pré.

Wat vinden wij belangrijk?

Commercieel en communicatief sterk. Proactief, ondernemend, nieuwsgierig, klant- en oplossingsgericht, analytisch en stressbestendig.

Wat bieden wij?

Je werkt in een enthousiast team in een informele en creatieve omgeving. Openheid, sfeer en goed kunnen werken in teamverband vinden wij erg belangrijk. Een veelzijdige, verantwoordelijke fulltime functie in een werkweek van 37,5 uur met alle kansen om er zelf invulling aan te geven. Bij Vivant krijg je 30 vakantiedagen, goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris  afgestemd op kennis, niveau en ervaring. Het contract is voor 12 maanden, daarna is er de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Is deze baan iets voor jou?

Mail dan je motivatie waarom we jou moeten uitnodigen met je CV naar jobs@vivant.nl, t.a.v. Eric Gadet. Voor meer informatie over Vivant Decorations kun je terecht op www.vivant.nl of neem contact op met bovengenoemde op tel. 043 358 67 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This