Vacature Accountmanager inside sales m/v 

Vivant Decorations is internationaal toonaangevend ontwerper en fabrikant van exclusieve, tijdloze decoratie-artikelen, lifestyle-producten, luxe productverpakkingen en toebehoren voor de groothandel, industrie, detailhandel en professionele gebruiker. We zijn gevestigd in Maastricht-Airport en bedienen onze B2B klanten wereldwijd.

Voor de afdeling verkoop zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Iemand waarbij overtuigingskracht, klant- en resultaatgerichtheid in het bloed zit en graag samen met ons wil meewerken aan de verdere groei van ons bedrijf.

ACCOUNTMANAGER INSIDE SALES  M/V 

Waarom is dit een leuke baan?

Bij Vivant is geen dag hetzelfde. Je bouwt aan én onderhoudt een goede relatie met onze klanten, agenten en accountmanagers. Met de klanten in het toegewezen gebied (onder andere Duitsland, Spanje en Italië) en je collega’s van de buitendienst ben je dagelijks in contact. Je bent altijd op zoek naar oplossingen hoe je hen het beste kunt helpen en ondersteunen. Ook op onze internationale beurzen voel je je als een vis in het water. Je bent medeverantwoordelijk voor omzet, het commerciële proces en alle daarbij voorkomende werkzaamheden (zoals customer service, het uitbrengen van offertes, dagelijkse orderverwerking en legt administratief alles nauwkeurig vast). Je verwerkt en begeleidt aanvragen van (speciale) opdrachten. Je brieft hierbij o.a. de sourcing- of designafdeling, overlegt met de inkoopafdeling tot aan de uitlevering van het eindproduct. Uiteraard weet je het overzicht te bewaren en grijp je op tijd in en stuurt bij wanneer dat nodig is.

Het verzilveren van commerciële kansen is wat je van nature doet. Je signaleert klantbehoeften, klachten, knelpunten en initieert verbeterpunten daar waar nodig in de verkoop- en orderprocessen. Je stelt van nature hoge eisen aan je werk en neemt verantwoordelijkheid en bent een natuurlijke probleemoplosser. Je bent eerlijk en transparant in je manier van communiceren, beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Je bent effectief, pragmatisch en zoekt positief de verbinding met je klanten, collega’s en leidinggevende. Je bent goed geïnformeerd over ontwikkelingen in de markt en beschikt over de nodige kennis van, of hebt ervaring met, lifestyle- en/of decoratieproducten. Je rapporteert aan en werkt nauw samen met de Sales Manager.

Wat vragen wij van jou?

  • Een HBO werk- en denk niveau;
  • Minimaal 2 à 3 jaar (verkoop)ervaring in een vergelijkbare (B2B) functie;
  • Je geeft intern en extern de beste service, gaat voor kwaliteit en hebt een goed gevoel voor commercie en haalbaarheid.
  • Affiniteit met creatieve processen en design;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands, Engels en Duits;

Wat vinden wij belangrijk?

Commercieel en communicatief sterk. Proactief, ondernemend, nieuwsgierig, klant- en oplossingsgericht, analytisch en stressbestendig.

 Wat bieden wij?

Je werkt in een enthousiast team in een informele en creatieve omgeving. Openheid, sfeer en goed kunnen werken in teamverband vinden wij erg belangrijk. Een veelzijdige, verantwoordelijke fulltime functie in een werkweek van 37,5 uur met alle kansen om er zelf invulling aan te geven. Bij Vivant krijg je 30 vakantiedagen, goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris afgestemd op kennis, niveau en ervaring.

Is deze baan iets voor jou?

Mail dan je motivatie waarom we jou moeten uitnodigen met je CV naar jobs@vivant.nl, t.a.v. Eric Gadet. Voor meer informatie over Vivant Decorations kun je terecht op www.vivant.nl of neem contact op met bovengenoemde op tel. 043 358 67 67.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten? Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This